Monday, June 16, 2008

Poate data viitoare.

La umbra de casti cu muzica buna s-au terminat alegerile cu acelasi prevazut iz de oarecare scarba 'destiniala'. Inteleg perfect reactiile virulente si oarecum violente. Inteleg reactia lui Ciutacu dar incerc sa o imaginez spusa de (Dumnezeu sa il ierte) Paler (stiu stiu ..distanta e lunga dar totusi..). Nu inteleg "amortirea" omului de rand care (spre ex. Constanta) a preferat un acelasi Mazare..(da da... ala care statea pe plaja iarna trecuta cand Constanta era in nameti pana in gat). Ce nu am vazut remarcat de nimeni e prezenta unui (viitor poate) oficial strain in campania romaneasca (premiera?) si anume Victor Orban care are toate sansele sa ajunga prim. in Ungaria.
La cap. '+': campania dusa de Sorin Oprescu cu oaresce iz de ipocrizie..dar trebuia sa se bata cu armele adversarului deci pana aici toate bune.
La cap. '-': daca nu punem la socoteala rezultatele si luam in calcul doar procesul in sine: minciunile Realitatii cu privire la rating.
Dar gata..lumea a scuipat pe stampila si a trecut.
Ceea ce urmeaza va fi cat Festivalul de circ de la Buc...doar ca in toata tara..Pana pe 13 iulie colegiile trebuie sa fie negociate si hartile cu tus neuscat inmanate comitziei. Buuunn..deci se pun partidele de desenat. Si cum o sa deseneze spre exemplu Aradul sau Targoviste unde sunt vreo 80.000 de locuitori..? Tragem o linie si prin oras?
Si noi astia multi luam muzica de la Stan pacaliti de Realitate, injuram de ne ia mama focului Guvernul si primarii dar cu tus tot nu ne pricepem sa dam. Poate data viitoare.

No comments: